ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Παιδοδοντίατρος Βανέσα Μπόκα DDs, PhD, MSc Οδοντίατρος για παιδιά και ΑμεΑ

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Παπάφη 88, στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου (Κάτω Τούμπα). Η προσέγγιση είναι εύκολη, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για όλους τους κατοίκους του κέντρου αλλά και των περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι χώροι του ιατρείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, ώστε η παραμονή των παιδιών και των συνοδών τους να είναι ευχάριστη, φιλική και άνετη. Σε όλο το ιατρείο υπάρχει ειδικό ξύλινο δάπεδο, ώστε ο χώρος να είναι πιο ζεστός και φιλόξενος για τα παιδιά. Στην αίθουσα αναμονής το παιδί μπορεί να παίξει με ενδιαφέροντα παιχνίδια, να διαβάσει ή να ζωγραφίσει.

Ο κύριος χώρος του ιατρείου είναι επίσης φιλικός, με ευχάριστα χρώματα και εικόνες και το παιδί έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί στην τηλεόραση το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής θεραπείας.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά ηλικίας από 0-18 ετών και σε άτομα με αναπηρία κάθε ηλικίας, με βάση όλα τα νεότερα δεδομένα στο χώρο της Παιδοδοντιατρικής. Βασικό μας μέλημα είναι η επίσκεψη του παιδιού στο ιατρείο να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία. Ο Παιδοδοντίατρος φροντίζει ώστε οι επόμενες γενιές ενηλίκων να μη φοβούνται τον Οδοντίατρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του ιατρείου μας!